Om Os

Lige kort

Vi sælger gaveløsninger.  

Kan du lide hvad du ser? Kig på vores shop!

Om Os

Gavekurveleveret.dk har specialiseret sig i gavekurve og gavepakker til virksomheder og private. Vi sætter en stor ære i at finde de helt rigtige produkter og den helt rigtige kvalitet på produkterne. Vores produkter er særligt udvalgte og vi har valgt vores leverandører med særlig omhu, for at tilsikre, at der altid leveres de bedste produkter til prisen.

Når vi modtager en bestilling, vil gavekurven blive individuelt indpakket så den altid fremstår eksklusiv og helt unik. I alle gavekurve medfølger en kuvert, som vil indeholde en grundig og inspirerende beskrivelse af de vine eller øl som befinder sig i gavekurven, dette er for at sikre os, at modtageren af vores gavekurve altid for den bedst mulige historie og baggrund omkring de produkterne som befinder sig i kurven.

Kunden kan også vælge at få en vinkasse leveret direkte til hoveddøren hver måned. En super løsning hvis man ønsker at blive inspireret og samtidig få udvidet sin viden omkring vinene. Hver vinkasse vil være unik og aldrig to kasser vil være ens. Hver vinkasse vil være unik og to vinkasser vil aldrig være ens. Ingen bindingsperiode, bestil på webshoppen, skriv en mail på Gavekurveleveret@netmail.dk og oplys at der ønskes at abonnere på en af de to ovenstående vinkasser.

Vi handler både med virksomheder (B2B), offentlige institutioner (EAN) og private kunder. Erhvervskunder har mulighed for at oprette sig helt uforpligtende på Gavekurveleveret.dk. Bestil på webshoppen, skriv en mail på Gavekurveleveret@netmail.dk. Som fast erhvervskunde yder Gavekurveleveret.dk automatisk 6 % på alle køb i webshoppen.

KONTAKT

Agerøvej 17
DK-8381 Tilst
info@gavekurveleveret.dk
CVR: 40310320
( 0045 ) 61 20 81 18

SOCIALE MEDIER