Forsendelse

Levering 1-2 hverdage

Vi pakker altid vores produkter forsvarligt ind, og har stor erfaring med håndtering af emballage og pakning af gavekurve og produkter.

PostNord sender som regel med dag til dag levering, men der kan opstå forsinkelser, som vi tager forbehold for. Derfor er det altid en god idé at bestille din gave i god tid.

FORSENDELSE

Gavekurveleveret.dk arbejder sammen med PostNord.

 

FØLG DIN ORDRE

Du kan altid følge din ordre på PostNords hjemmeside:
http://www.postnord.dk/​​​​​

 

Leveringstidspunkt og transport

Levering af produkter fra Gavekureleveret.dk anses for sket, når forbrugeren har modtaget
produktet . Forsendelsen af produkter sker  via PostNord.

Leverings tiden: 1 – 2 hverdage. Gavekurveleveret.dk forsøger at opretholde dag til dag levering ved bestilling fra tirsdag til fredag. Lørdag og søndag bliver der ikke afsendt pakker, dog kun efter aftale.
Hvis køberen ikke har modtaget sine produkter inden for 5 hverdage, bedes køberen venligst kontakte Gavekurveleveret.dk på Gavekurveleveret@netmail.dk.

Fragtpriser. 

  •  59,00
  •  45,00
  •  55,00

Risikoen for varer købt i Gavekurveleveret.dk overgår til forbrugeren ved leveringen på den pågældende adresse.

Der KAN jo ske uheld en sjælden gang imellem, men hvis du modtager et produkt hvor indholdet er gået i stykker, ringer du eller kontakter os via mail.

Vi pakker gavekurven forsvarligt i træspåner, og sørger for at glas ikke rammer glas. Derudover sørger vi for at produkterne ligger fast i kurven, så de ikke ruller rundt og går i stykker. Vi pakker gavekurven flot ind i cellofan, så kurven fremstår flot for modtageren når de åbner kassen.

                                            

 

Fortrydelsesret

Forbrugeren har 14 dages fortrydelsesret, når der handles hos gavekurveleveret.dk.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, forbrugeren har modtaget gavekurven. Hvis der er bestilt flere forskellige produkter på ordren, som ikke leveres hos forbrugeren samme dag, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter at det sidste produkt er leveret på adressen hos forbrugeren.

Forbrugeren skal inden 14 dage fra modtagelse give Gavekurveleveret.dk besked omkring, at forbrugeren ønsker at fortryde sit køb. Meddelelsen skal gives via Gavekurveleveret@netmai.dk. I meddelelse skal forbrugeren gøre Gavekurveleveret.dk tydeligt opmærksom på, at forbrugeren ønsker at udnytte sin fortrydelsesret.

Forbrugeren kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give Gavekurveleveret.dk tydelig meddelelse om dette.

 

Returnering

Det er vigtig at forbrugeren returnere sin ordre til Gavekureleveret.dk uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter forbrugeren har meddelt Gavekurveleveret.dk, at forbrugeren ønsker at fortryde sit køb. Forbrugeren skal afholde sin direkte udgifter i forbindelse med produktets returforsendelse. Forbrugeren bærer risikoen for produktet fra tidspunktet produktet er leveret på adressen. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at produktet returneres i original emballage.
Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 120,00

 

Varer undtaget fra fortrydelsesretten

Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,

 

Varens stand, når du sender den retur

Forbrugeren hæfter kun for eventuelle forringelser af produktets værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå produktets art, egenskaber og den måde, produktet fungerer på. Forbrugeren kan med andre ord prøve produktet på samme måde, som hvis forbrugeren prøvede produktet i en fysisk butik, men forbrugeren må ikke tage produktet i egentlig brug.

Hvis produktet er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter Gavekurveleveret.dk produktet som brugt, hvilket betyder, at forbrugeren ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af produktets handelsmæssige værdi.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis forbrugeren fortryder sit køb, får forbrugeren det beløb forbrugeren har indbetalt til Gavekurveleveret.dk, retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som forbrugeren hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis forbrugeren benytter din fortrydelsesret, refunderer Gavekurveleveret.dk alle betalinger modtaget fra forbrugeren, dog ikke leveringsomkostningerne. Senest 14 dage efter at Gavekurveleveret.dk har modtaget meddelelse om, at forbrugeren har valgt at gøre brug af fortrydelsesretten. Gavekurveleveret.dk gennemfører tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som forbrugeren benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre forbrugeren udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Hvis forbrugeren fortryder købet, skal produktet sendes retur til:
Gavekurveleveret.dk
Agerøvej 17
8381 Tilst

OBS: Der er tale om udvidelse af fortrydelsesretten på 14 dage, hvis produktet skal bruges til gave. DVS. at forbrugeren trygt kan købe sine gaver i god tid, da modtageren altid kan returnerer varen op til 14 dage efter han/hun har modtaget den.

 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på produktkøb.

Når du handler hos Gavekurleveret.dk som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at forbrugeren enten kan få varen, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Forbrugeren skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at forbrugeren har opdaget manglen ved produktet. Hvis forbrugeren reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer Gavekurveleveret.dk fragtomkostningerne og produktet skal sendes retur i forsvarligt emballage, husk at få en kvittering for afsendelse, så Gavekurleveret.dk kan tilbagebetale fragtomkostningerne.

 

Produktet sendes til:

Gavekurveleveret.dk
Agerøvej 17
8381 Tilst

Det er vigtig, at forbrugeren vedlægger en så detaljeret beskrivelse af manglen på produktet samt vedlægger ordrebekræftelsen og kontonummeret.

 

KONTAKT

Agerøvej 17
DK-8381 Tilst
info@gavekurveleveret.dk
CVR: 40310320
( 0045 ) 61 20 81 18

SOCIALE MEDIER